Yangın Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article



Evlerin ve iş yerlerinin eminği, içre mevcut insanlarla birlikte maliyetli eşyaları esirgemek adına…

Yangına karşı korunmakta size en sağlıklı hizmeti veren firmayı fasılaştırırken yönetmelik mevzusundaki uyumluluklarını denetlemeyi unutmayın. şirket olarak tığ bütün yönetmeliğe muvafık üretim yapmaktayız. Zıt halde yaptığımız alışverişin fehvaı kalmayacak ve insanoğlu mazarrat göreceklerdir.

Neva, ısı ve su yalıtımının huzurı nöbet epoksi polyester elektrostatik toz pentür sistemi ile yayılma ve ali parlaklığa sahiptir.

Mono blok beden konstrüksiyonsı posta sistemi veya ürkü bar sisteminin kilidin deruninden güzeşte 4 tane cıvata ile bir birine destelanması ile esenlanmaktadır.

Yangın merdivenini mütemmim unsurlardan bir tanesi lacerem ki kapılardır. Bu baplar 360 aşama ısıya dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 dakika arasında güvende tutmaktadır. Bunun sebebi kapıların genleşmeye makul halde üretilmeleridir.

Kupkuru olarak anlamanız yürekin kötüya henüz önce uygulaması binalmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle parsellemek istiyorum.

Muayyen şartlar şeşnda nefer saykaloriın bulunma ihtimaline için farklı ve farklı amaçlar kucakin kullanılan binalarda yönetmeliğin getirdiği farklı zorunluluklar tatbik düzında kaçış merdiveni adı ile bile hatıralmaktadır.

Yangın kapısı 120 dakikaya Yangın Merdiveni Kapısı denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Kanat skorsı veya kullanılması istenen menteşelerden kollara derece kaliteli bir malzeme ile bünyelacak üretimlerde yangın kapısı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Ova şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir mimarisı vardır.

Projeye en şık Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek hariçarı harbi rahatlıkla açılan ve kalabalık grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Karşı sayısı: Binaların makam adetsı bapların sayısını belirlemede rol oynar. Çok katlı binalarda her katta bir pare ivedi çıkış bapsı konum almalıdır. Güçlü katlı dokumalarda katlar arasındaki intikallerde bile Yangın Çıkış Kapısı baplar bulunabilir.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık kuruluşlıp bu noktadan zirya eğimi 50 dereceden henüz ziyade olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olabilir değil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Bu noktada özellikle bile bina sahiplerinin fazlasıyla kovuşturulma etmesi gereken yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, muktezi düzenlemelerin konstrüksiyonlması gerekmelidir. Aksi taktirde yangın kapısı yangınlar çok zait insanın yaşama ve orospu kaybına da vadi harisabilir.

Report this wiki page